woensdag 16 juli
Door: airborneteam
22 Juli 2008 | Filipijnen, Ransang
Vandaag 16 Juli mag ik Matthijs op mijn verjaardag een ieder van informatie voorzien.
We waren op tijd opgestaan en ons klaargemaakt voor een lange wandeltocht naar de Tribes ( Een stam in Palawan ).
Met de tassen op de rug met alle spullen die we voor ons programma nodig hadden en voor een voedselpakketje voor de mensen daar gingen we op pad.
De tocht naar de Tribes was niet geheel simpel want we kregen buiten de warme zon ook beklimmingen en gladde wegen voor onze kiezen.
Eenmaal aangekomen en weer wat op aden gekomen te zijn begonnen we ons programma.
Zo waren de twee dansen weer gedaan, hebben we balonnen uitgedeeld, bellengeblazen, stickers uitgedeeld,
christelijke puzzel met uitleg aan hun verteld en natuurlijk erg veel lol gehad.
Zo kon onze Simon nog even met de energie die hij had achter iemand aan rennen waar iedereen van de stam een lach op hun gezicht van kreeg.
Het is overal weer spannend naar hoe de mensen in de verschillende gebieden weer reageren op ons programma,
maar gelukkig was dat dankzij Gods hulp nog zeker erg positief.
Toen we weer weg gingen van de Tribes liepen we naar een rivier 10 min van waar ze op dat moment zaten.
Dat kleine stukje lopen was ook behoorlijk pittig doordat de paden erg dicht begroeid waren en erg glad waren.
We kregen van een paar mensen die aan de rivier woonden cocossap.
Dat stond natuurlijk niet klaar aangezien hun niet wisten dat wij daar zouden konden,
zo klom iemand in 2 bomen om de cocosnoten naar beneden te halen.
na wat eten en opfrissen in de rivier gingen we na 45 min weer richting de basis.
Ondanks de toch zware tocht wisten we als team elkaar hier goed door heen te helpen.
toen we terug waren ging een ieder zich opfrissen, konden we eten en hadden we nog een teammeeting voor de eersten gingen slapen.
maar gelukkig was dat dankzij Gods hulp nog zeker erg positief.
We kregen van een paar mensen die aan de rivier woonden cocossap.
zo klom iemand in 2 bomen om de cocosnoten naar beneden te halen.
23 Juli 2008 - 07:55
Marijke H:
Hoi Matthijs wel wat laat maar toch nog Gefeliciteerd met je verjaardag ,apart om het zo ver weg te vieren, Groetjes Marijke H