meer duidelijkheid
Door: restand van t airborneteam
04 Augustus 2008 | Filipijnen, Manila
Hallo beste nederlanders :P
we krijgen hopelijk de reisdatum vandaag of in iedergeval uitsluitsel waneer.
om 6 uur locale tijd wordt dit besloten. waarschijnlijk zal dit wel op de website gepost worden door karin of iemand anders. mischien doe ik het zelf wel. maar hier zijn in ieder geval nog wat foto's
we krijgen hopelijk de reisdatum vandaag of in iedergeval uitsluitsel waneer.
04 Augustus 2008 - 09:30
Karin:
Ik heb net wat info bij vorige bericht geplaatst waarschijnlijk gelijk met Jonathan.gr karin -
04 Augustus 2008 - 09:31
Karin:
Net met de verpleegkundige gesproken en zoals het er nu uitziet komen ze eind van de week thuis. Ze wordt dan per brancard vervoerd en met de ambu gereden naar t vliegtuig. Voor hier thuis tja hij zei dat ik zoals het er nu uiziet een bed beneden moest aanvragen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik tegen die 1e nacht alleen wel opzie. ik weet niet hoe die krampen eruit zien en of er geen paniek uitbreekt zonder dokter in de buurt.De volgende dag moet ze dan op die MRSA bacterie getest worden dat duurt een paar dagen meen ik en dan kan ze verder in nederland onderzocht worden.T is wat wazig en spannend allemaal maar ik vertrouw dat iedereen ons blijft omringen met zorg en gebeden. Zodra er iets definitief is zet ik het hier weer op. Tot schrijfs. Karin
04 Augustus 2008 - 13:33
Stephanie:
Hoi Jo en Eva,
Fijn om te weten dat er goed voor jullie gezorgd wordt. We leven met jullie mee. Geweldig dat jullie ondanks ale ellende toch nog de kans hebben gehad en de moeite hebben genomen om te evangeliseren. Jullie zijn geweldig. Hopelijk mogen jullie gauw naar huis. We vetrouwen op God. God zorgt!
Sterkte en beterschap,
We bidden voor jullie,
Stephanie en Fam. Kapel
04 Augustus 2008 - 14:20
Karin:
Nou het laatste bericht is dat er in Eva dr rug een verschoven wervel is geconstateerd, die een zenuw bekneld waardoor ze niet op dr been kan staan,misschien door de kramp gekomen, er was ook al een vinger uit de kom vorige week.Oorzaak krampen nog onbekend. Ze mogen vliegen. Nu is t wachten op een vliegtuig waar 9 stoelen uitkunnen zodat de bracard geplaatst kan worden.Ik begreep dat ze wel gaan proberen om die beklemming weg te halen want als ze kan bewegen worden die krampen misschien ook minder. erg onduidelijk. Maar geen levensgevaar en naar huis binnenkort. Jullie komen toch wel op bezoek hier he? Er was wat onduidelijkheid of er nou ook een scheurtje ergens zat of een uitstulping. Jonathan dacht het 1 Eva t ander maar het blijft behelpen in het engels daar. Het wordt nu dus hopelijk aftellen en verder onderzaak naar krampoorzaak in nederland. Willen jullie wel bidden dat ze in het vliegtuig geen kramp krijgt en zeker niet in haar tong, want daar is ze zelf ook heel bang voor. Tot gauw. Liefs Karin -
04 Augustus 2008 - 15:01
Mirjam:
Hoop dat de beklemming inderdaad weggenomen kan worden zou heel stuk schelen als er weer gelopen kan worden.
En bid zeker voor de krampen lijkt mij heel eng de kramp in je tong.
Nu afwachten voor het vliegtuig. Hoop dat er snel een mogelijkheid is om terug te vliegen.
Liefs Mirjam -
04 Augustus 2008 - 15:10
Christa:
Hoi Eva en Joanthan,
groetjes uit Roros van ons allemaal. Fijn dat je eindelijk naar huis mag.Bidt voor je, dat er snel een vliegtuig zal zijn, waar je mee naar huis kan.
Liefs
Christa -
05 Augustus 2008 - 05:13
Karin:
Hoera ze mogen naar huis, sneller dan verwacht komen ze woensdagavond al aan. Dit geeft hier en bij hun een beetje paniek, want hoe moet het allemaal.aar dankbaarheid en blijheid overheerst. Ze komt met de ambu thuis dus ik denk dat ze vanuit vliegtuig rechtstreeks de ambu ingaat. liefs karin -
05 Augustus 2008 - 05:23
Astrid En Hans:
Super, wat een goed bericht dat jullie woensdagavond thuiskomen. We zien er naar uit om jullie weer in het 'echt' te zien ipv op foto's. Wij wensen jullie een goede reis en in de voorbereidingen geen paniektoestanden maar Gods rust en vrede. Vergeet niet Hij gaat met jullie mee ! Tot gauw en dan krijgen jullie een dikke knuffel.. -
05 Augustus 2008 - 05:59
Karin:
Net arts gesproken. Ze komen aan met de KL 804.Eva gaat inderdaad vanaf het platform de ambu in en komt rechtstreeks naar huis. Verpleger rijdt mee. Wij komen dus niet naar schiphol. Jonathan zou mee kunnen rijden naar Almere maar ik overleg strks nog even met Onno en Anja. Als dat zo is is het voor niemand zinvol naar schiphol te gaan.Jullie horen nog.Er komt hier een hoog laag bed en donderdag moet ze op de bacterie getest worden en besloten hoe t verder moet.Jonathan schijnt ook heel erg afgevallen te zijn, heeft beroerd geslapen en kan zo de verpleging in. Nee gekheid natuurlijk maar langer had het niet moeten duren voor hem.Ik ben hem ontzettend dankbaar wat hij voor Eva heeft gedaan en hoop dat hij gauw weer op krachten is.Ik hoop dat ze thuis kan blijven en dat er regelmatig bezoek komt voor de afleiding.Dit was t weer even. Knuf Karin -
05 Augustus 2008 - 07:09
Mirjam:
Mooi bericht! Naar huis.
Heel veel sterkte toegewenst met de lange vlucht en de rit naar huis.
Ook mijn lof aan Jonathan. Lijkt mij erg zwaar zo'n lange week in het ziekenhuis.
Liefs Mirjam -
05 Augustus 2008 - 07:28
Sander Padt:
Fantastisch, sneller dan gisteren gedacht dus nu naar huis ! Ik bid voor een vlekkeloze terugreis...Jonathan, Eva en Johan (de verpleger), God bless en zet hem op !!!
groetjes,
Sander -
05 Augustus 2008 - 09:03
Ton/Coby/Matthijs:
O, wat een feest zal dit zijn!
Veel sterkte en kracht toegewenst! En een heel voorspoedige reis.
Liefs. -
05 Augustus 2008 - 12:08
Areanne:
Gelukkig dat jullie nu eindelijk naar huis mogen. Heel veel beterschap (K)
Areanne -
05 Augustus 2008 - 12:12
Areanne:
Gelukkig dat jullie nu eindelijk naar huis mogen. Heel veel beterschap (K)
Areanne