zaterdag 12 juli
Door: airborneteam
13 Juli 2008 | Filipijnen, Manilla
Gisterenochtend zijn we met een deel van de groep weer naar de permanent housing geweest om de elementary schoolkids te entertainen tijdens hun bijbelstudie. We hebben o.a gedanst, de sketch (clownact) gedaan, uit de bijbel gelezen, liedjes gezongen (hoofd, schouders, knie en teen:)). Ook liedjes in het Tagalog. Na de bijbelstudie hebben we nog ff met de kinderen gesproken en ballonnen uitgedeeld.
Een deel van de groep (Ronald, Matthijs, Corne, Mirjam, Sandra)is naar TB feeding programm gegaan. daar waren ook kinderen van de elementary school. Er was een kort programma verzorgd door YWAM. De kinderen hebben liedjes voor ons gezongen in het Tagalog. Corne heeft een kort verhaaltje vertelt over hoe je Jezus in je leven moet aannemen. Sandra heeft haar getuigenis gegeven en er werd nog wat over Nederland verteld. Daarna gingen de kinderen eten.
's Middags hebben we een leuke middag met de highschool students gehad. De filippijnse jongens zijn gaan basketballen met Simon, Job, Jonathan, Christiaan, Matthijs en Ronald en Corne. Stephanie heeft de filippijnse meisjes een dansje aangeleerd. Het was echt super gezellig. Wat kunnen de filippijnse meisjes goed dansen. Binnen now time hadden ze de dans af. En wat een enthousiasme:).We stonden echt perplex. Na de workshop hebben 4 filippijnse meisjes ons (Stephanie, Sandra, Mirjam en Areanne) een dans geleerd, Who am I.
Tijdens de pauze zijn een aantal van ons waterflessen gaan halen voor alle kinderen. Dit eindigde in een watergevecht. Het was echt geweldig. De kinderen hebben erg genoten en wij ook.
In de avond hebben we een maaltijd georganiseerd voor de college studenten. En hebben we wat tijd met ze doorgebracht om ze beter te leren kennen. We hebben eerst met elkaar gegeten en daarna hebben de studenten verschillende dansen laten zien. We moesten zelf om de beurt meedoen met een dans. We hebben ook nog de stoelendans gedaan (70 studenten) Daarna hebben we gezongen voor de studenten en airborneteamleden die binnenkort jarig worden. Na het zingen hebben we ijs gegeten met z'n allen.
Dus al met al, een gezellig dag, superenthousiaste studenten en een verdiende nachtrust.
Stephanie, Elmira en Sandra
Stephanie, Elmira en Sandra
13 Juli 2008 - 20:55
Saskia Kwakkel:
Hi Joe! :) Wat klinkt het leuk allemaal! En wat zullen jullie opvallen daar als lange Hollanders.. Voelen jullie je een beetje thuis?
Ik wens jullie een onwijs goede tijd in de binnenlanden, geniet ervan.
Liefs Sas -
14 Juli 2008 - 11:32
Jacqueline Van Manen:
Hi Allemaal,
De verhalen zijn om te smullen. Echt fantastisch om te horen waar jullie allemaal mee bezig zijn. Geniet van de reis naar Palawan. Heel veel plezier.
Liefs Jacqueline -
14 Juli 2008 - 15:32
Fam Veldhuis:
alle goeds in de binnenlanden.geniet er van en kom met mooie verhalen weer in manilla.groeten aan iedereen. -
15 Juli 2008 - 09:26
Lucia & Hedwig Kapel:
Klinkt allemaal heel gezellig. Fijn dat jullie met zoveel enthousiasme en plezier bezig zijn.
Succes en Gods zegen,
Lucia & Hedwig -
19 Juli 2008 - 09:21
Kees:
Siem-gefeliciteerd-pootje van Tijger-kopje van Whoeppie-hug van pa.