Dinsdag 22 juli
Door: airborneteam
23 Juli 2008 | Filipijnen, Puerto Princesa
Het was weer vroeg dag deze ochtend. Vandaag beginnen we aan onze terugreis van Palawan naar Manilla. De gevoelens zijn gemengd; sommigen zijn blij om terug te keren naar Manilla; Palawan was tenslotte best een heftige tijd.
's Morgens om 7.30 uur vertrokken we naar het vliegveld. Eerst uitgebreid afscheid genomen en groepsfoto's gemaakt.....
De vlucht verliep prima; we waren allemaal moe. In Manilla was het een heerlijk weerzien met de staff van YWAM!!! Zij stonden weer keurig op het vliegveld op ons te wachten1!
De verzorging hier is echt perfect.
Weer aangekomen op de basis konden we eindelijk weer een (koude) douche nemen en 's avonds weer op een matras slapen!!!
Na het opfrissen zijn we gaan evangeliseren op straat...het contact maken loopt hier erg makkelijk...voor je het weet staan er 80 mensen om je heen. Als je hier op straat loopt word je om de 3 meter aangesproken of wordt er naar je geroepen; wij glimlachen en zwaaien dan beleefd....het voelt alsof je de koningin bent of sinterklaad ofzo..
Na de outreach een goede maaltijd en 's avonds hebben we teammeeting en bijbelstudie gedaan. Er is duidelijk meer samenbinding en eenheid in het team na de ervaringen op Palawan.
Ronald, Simon, Corné en ik zijn verder deze dag druk geweest met het rondbreien van het programma voor deze laatse week. Dit vergt behoorlijk wat tijd en overleg; uiteindelijk komt het meestal goed ondanks de soms wat lastige communicatie door het Engels en het cultuurverschil.
Al met al was het vandaag een goede start van de laatste week hier en zien we uit naar wat er deze week verder gaat gebeuren.....
groetjes Sandra
De verzorging hier is echt perfect.
groetjes Sandra