zondag 20 juli
Door: airborneteam
22 Juli 2008 | Filipijnen, Puerto Princesa
Vandaag na alle ontberingen weer een feestelijke dag. Niet alleen omdat het zondag is, maar ook omdat we alweer een jarige hebben: Kirsten. Zij genoot van een ontbijt zonder rijst, met pannenkoeken. Na het ontbijt splitste de groep zich in tweeen. Het dans- en dramagroepje ging naar een kerkje in de buurt van de vuilnisbelt om de dienst daar wat op te leuken. Een andere groep ging naar en kerkje iets verderop waar ze naast een korte teaminbreng met oa een lied, ook de preek verzorgden (Corné's steenkolenengels gaat met sprongen vooruit). Beide groepen werden ontzettend warm ontvangen door de plaatselijke gelovigen. Onze aanwezigheid in dit land blijkt voor velen steeds weer een enorme bemoediging te zijn en daar genieten wij natuurlijk ook erg van. Na de dienst werden we door twee stafleden van YWAM op sleeptouw genomen, ze lieten ons eea zien van Puerto Princessa; de krokodillenfarm, de vlindertuin en nog wat toeristische plekjes. Ook dit uitje was weer tot in de puntjes verzorgt, complimenten voor onze gidsen Aiza en Jocelyn.
De dag werd besloten met een gezellige avond en een tractatie van Kirsten. Redelijk vroeg (voor mijn doen) zochten we weer onze harde slaapplaatsen op.
Groet, Corné
Groet, Corné
22 Juli 2008 - 15:24
Jacqueline Van Manen:
Zo te lezen hebben jullie de ontberingen redelijk overleefd :-) Misschien was het niet altijd even prettig, maar bedenk straks in NL heb je een berg met sterke verhalen te vertellen.
Hopelijk zijn de zieken al weer wat opgeknapt.
Nog heel veel plezier! Geniet ervan, want voor je het weet ben je weer terug.
Liefs Jacqueline -
22 Juli 2008 - 20:30
Mark V K:
Corné, ik ben zaterdag in een steenkolenmijn geweest en daar werkten vroeger allemaal noeste arbeiders (respect!).. met steenkolenengels is dus niks mis ;) -
23 Juli 2008 - 08:03
Marijke H:
Wat een verjaardagen!! Kirsten jij ook Gefeliciteerd met je verjaardag, had je niet gedacht he dat je die zou vieren op de Filipijnen!! Groetjes Marijke H