Woensdag 9 Juli - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van airborne2008 - WaarBenJij.nu Woensdag 9 Juli - Reisverslag uit Manilla, Filipijnen van airborne2008 - WaarBenJij.nu

Woensdag 9 Juli

Door: airborneteam

Blijf op de hoogte en volg

10 Juli 2008 | Filipijnen, Manilla

Op woensdag vast het team van YWAM; ze slaan dan het ontbijt over. De meesten van ons hebben hieraan meegedaan. Daarna hadden we worship en gebedstijd samen met het team van YWAM. Vervolgens gingen we met het team naar het student centre van Young Focus. Dit ziet er super mooi uit! Ronel en Manuel hebben ons rondgeleid en een presentatie over het werk van Young Focus gegeven.
We werdern er enthousiast van en hebben bewondering voor het werk wat die mensen doen.

De middag hadden we vrij om ons voor te bereiden voor de college ministry waar we het avondprogramma in mochten vullen.
De college ministry is voor studenten van ongeveer 17 - 21 jr.
Dit zijn allemaal studenten die door Young Focus of YWAM gesponsord worden.
Het programma: We hebben gezongen met de studenten en vervolgens hebben we ons allemaal voorgesteld. De studenten stelden zich ook voor.
Daarna werd er een dans opgevoerd door de dansgroep dat bestaat uit Cristiaaan, Sarah, Stephanie, Elmira, Areanne, Kirsten en Jacqueline. Toen werd er een sketch uitgespeeld, de sketch was gebaseerd op een verhaal uit de bijbel, de barmhartige Samaritaan. Vervolgens hield Corné een preek over het volgen van Jezus. Daarna heeft Mirjam haar getuigenis gegeven en hebben we de avond afgesloten met een dans.

We vinden het gaaf om hier te zijn en het is erg indrukwekkend. De mensen zijn aardig en het team van YWAM vangt ons goed op. De bevolking denkt continu dat we Amerikanen zijn en roepen ons na op straat. De mensen zijn open en het is bewonderingswaardig om te zien hoe zij ondanks hun omstandigheden toch vrolijk zijn en vrij met ons praten.

Kortom we hebben een gave tijd.

Sandra en Mirjam

• 10 Juli 2008 - 10:25

Luc En Hedwig Kapel:

Hoi,Hallo airborneteam,
    Lieve en warme groetjes van Lucia en Hedwig Kapel. We wensen jullie heel veel kracht en zegen bij het fantastische werk dat jullie daar doen. Geweldig om te lezen dat jullie heel enthousiast zijn en dat jullie daar een gave tijd hebben.Wat fijn dat jullie met z'n allen vasten op de woensdag.Zijn er nog dringende gebedspunten, we vasten de volgende week woensdag met jullie mee.
    Lief team,houden jullie het enthousiasme erin,blijf vertrouwen op wat God door elk van jullie wil doen.
    We houden van jullie!!!!!
    Lucia en Hedwig Kapel

• 10 Juli 2008 - 10:28

Paul:

wow, dank je sandra & mirjam voor jullie verslagje. leuk om elke dag wat mee te kunnen lezen. grappig om jullie eigenlijk te zien lopen in die omgeving!
    oja... nu jullie enthousiast bent (na het zien van de student center) willen jullie vast wel een beetje met het nederlandse young focus team meedraaien ;-)

• 10 Juli 2008 - 14:52

Fam. Meppelink Annen:

Wij volgen jullie reis met belangstelling en zijn erg onder de indruk van wat jullie allemaal doen. Mirjam, groetjes van oma en opa.

• 10 Juli 2008 - 16:05

Fam Veldhuis:

Ook wij zijn erg onder de indruk,ik ben er stil van.
    fijn dat jullie allemaal zo enthousiast zijn.we denken veel aan jullie.

• 11 Juli 2008 - 05:28

Mark V K:

Hoi airborners,

Tof dat we jullie zo kunnen volgen! Mooi dat jullie je geloof daar met christenen aan de andere kant van de wereld kunnen delen :-)

Groetjes!

• 11 Juli 2008 - 08:33

Bert En Klaske:

Geweldig wat jullie daar allemaal doen. Mirjam , leuk om je zo overal te kunnen volgen.

• 11 Juli 2008 - 18:08

Lia:

Sandra en mirjam jullie sluiten af met het is gaaf en indrukwekkend om daar te zijn.
    Als ik lees wat jullie doen en me het dansje in de kerk nog herinner. Dan is het indrukwekkend.
    Wat een blijdschap straalt erbij de kinderen af en de creativiteit van het bouwen. Mooi Mirjam een getuigenis. Dat spreekt altijd aan. Lieve airboners. Gods zegen.